Nadalovi uspesi su bazirani na radu, talentu...

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2016, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nadalovi uspesi su bazirani na radu, talentu..."

Ne stišava se bura posle optužbi bivše ministarke sporta Francuske Roselin Bašelo na račun Rafaela Nadala. Posle strica nekada najboljeg tenisera sveta u odbranu Rafe stao je i FK Real Madrid.

- Rafa Nadal predstavlja prave sportske vrednosti. Njegova veličina i njegovi neverovatni uspesi su bili bazirani na velikom radu, talentu i velikoj posvećenosti ovom sportu. Iz tog razloga smatramo da su napadi ministarke Roselin Bašelo neopravdani i neprihvatljivi - stoji u saopštenju Real Madrida.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

KRALJEVSKA PODRŠKA: I Real Madrid stao uz Rafaela Nadala

Izvor: Kurir, 12.Mar.2016

Fudbalski klub Real Madrid stao je u odbranu španskog tenisera Rafaela Nadala posle optužbi bivše ministarke Francuske da je pao na doping testu 2012. godine...Španski fudbalski gigant je u saopštenju na sajtu kluba pružio "apsolutnu podršku" Nadalu, a optužbe bivše ministarke zdravlja i sporta...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.