Nadal želi odmor, odustao od Roterdama

Izvor: B92, 09.Feb.2017, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal želi odmor, odustao od Roterdama

Španski teniser Rafael Nadal naredne nedelje neće učestvovati na turniru u Roterdamu, saopšteno je na sajtu turnira.

Kako se navodi, Nadalu je potreban odmor, koji su mu preporučili dokotori posle iznenadjujućeg rezultata na Australian Openu, gde je stigao do finala i izgubio u pet setova od Švajcarca Rodžera Federera.

"Doktori su mi savetovali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se odmorim i da u potpunosti oporavim telo pre nego što ponovo zaigram", rekao je Nadal.

Direktor turnira Rihard Krajiček rekao je da je neuspešno pokušao da umesto Nadala na turnir dovede Federera ili tenisera iz prvih pet na ATP rang-listi.

Od turnira je u utorak zbog povrede kolena odustao i Stan Vavrinka.

Turnir serije 500 u Roterdamu održaće se naredne nedelje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nadal odustao od turnira u Roterdamu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2017, 06:20

Španski teniser Rafael Nadal naredne nedelje neće učestvovati na turniru u Roterdamu, saopšteno je na sajtu takmičenja...Kako se navodi, Nadalu je potreban odmor, koji su mu preporučili dokotori posle iznenađujućeg rezultata na Australijan openu, gde je stigao do finala i izgubio u pet setova...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.