Izvor: RTS, 02.Jul.2022, 22:04

Nadal ubedljiv protiv Sonega za plasman u osminu finala Vimbldona

Rafael Nadal plasirao se u četvrto kolo ovogodišnjeg Vimbldona, pošto je u tri seta savladao Lorenca Sonega (6:1, 6:2, 6:4). "Bik sa Majorke" će u osmini finala igrati protiv Holanđanina Botika van de Zandšulpa.
Drugi nosilac u Londonu Rafael Nadal brzo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i lako je savladao mladog Italijana Lorenca Sonega, a na terenu se zadržao nešto manje od dva sata.

Španski teniser je bio dominantan od početka do kraja meča, Italijan je nešto jači otpor pružio samo u trećem setu, ali to nije bilo dovoljano da se osvoji jedan deo igre protiv raspoloženog Rafe.
Prvi set Nadal je rešio u svoju korist 6:1, a onda poveo 4:0 u drugom delu igre. Sonego je uspeo da osvoji dva gema u drugom delu igre, ali je Nadal poveo sa 2:0 u setovima.
Brejk na startu trećeg seta bio je dovoljan "biku sa Majorke" da bez previše osvilacija privede meč kraju.
Nadal će u osmini finala igrati protiv Holanđanina Botika van de Zandšulpa, koji je 3:1 savladao iskusnog Francuza Rišara Gaskea.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal ubedljivo do osmine finala Vimbldona

Izvor: Beta, 02.Jul.2022

Četvrti teniser sveta Španac Rafael Nadal plasirao se večeras u osminu finala Vimbldona, pošto je u tri seta savladao Italijana Lorenca Sonega 6:1, 6:2, 6:4.Španac je do pobede nad 54. igračem na ATP listi stigao posle sat i 58 minuta igre.Nadal je od starta meča bio bolji protivnik, i bez većih...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.