Nadal u polufinalu Indijan Velsa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2016, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal u polufinalu Indijan Velsa

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u polufinale Mastersa u Indijan Velsu, pošto je večeras pobedio šestog tenisera sveta Keija Nišikorija iz Japana u dva seta (6:4, 6:3).

Peti igrač sveta Nadal pobedio je za sat i 32 minuta. On je četiri puta oduzeo servis Nišikoriju, koji je napravio dva brejka. To je prva pobeda Nadala ove godine protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tenisera iz prvih 10 na ATP listi.

Nadal se tako plasirao u prvo polufinale u Indijan Velsu od 2013. godine, a ukupno deveto u karijeri.

Nadal će u polufinalu igrati protiv pobednika večerašnjeg duela prvog igrača sveta Novaka Đokovića i sedmog nosioca Francuza Žoa Vilfreda Conge.

On je do sada 47 puta igrao sa Đokovićem i ostvario 23 pobede. Srpski teniser pobedio je u poslednjih pet mečeva, a poslednji put igrali su ove godine na turniru u Dohi, kada je bilo 6:1 i 6:2 za Đokovića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.