Nadal u finalu Monte Karla, ali uz veliku pomoć sudija! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2017, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal u finalu Monte Karla, ali uz veliku pomoć sudija! (video)

Španac je u finalu Monte Karla, ali svi pričaju o jednom detalju koji je prelomio meč.

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u finale turnira u Monte Karlu pošto je danas savladao Davida Gufana sa 6:3, 6:1.

Ipak, ono o čemu se najviše priča na ovom meču i što je izazvalo nezadovoljstvo i publike, jeste greška sudije u ključnom momentu u ovom duelu.

Sudija Murije je napravio neverovatnu grešku kojom je praktično i odlučio meč, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pošto je na 3-2 i prednost za Gofana, dosudio da se poen ponavlja, iako je Nadal izbacio u ogroman aut.

Nadal se posle toga vratio, i kasnije razbio svog rivala i plasirao se u finale gde ga čeka Albert Ramos-Vinolas.

Pogledajte prelomni momenat na ovom meču:


Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

MONTE KARLO: Nadal uz pomoć sudije savladao Gofana i plasirao se u finale! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2017

Španski teniser je u polufinalu, za nešto manje od sat ipo vremena borbe, savladao Davida Gofana sa 2:0 po setovima (6:3, 6:1) i tako obezbedio sebi novu borbu za trofej.. . Ipak ovaj meč obelžio je veliki propust glavnog sudije Sedrika Murije, koji je dobro pogurao Nadala ka pobedi u trenucima kada...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.