Đoković poražen od Gofana u četvrtfinalu Monte Karla

Izvor: BanjalukaLive.com, 21.Apr.2017, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković poražen od Gofana u četvrtfinalu Monte Karla

Srpski teniser Novak Đoković nije uspio da se plasira u polufinale Masters turnira u Monte Karlu.Đoković je danas poražen od Belgijanca Davida Gofana sa 2:1 u setovima (6:2, 3:6, 7:5), poslije dva sata i 39 minuta igre.Bila je ovo prva pobjeda Gofana nad Đokovićem u njihovom šestom međusobnom duelu. U polufinalu turnira Gofana čeka bolji iz meča Nadal - Švarcman.Ranije su plasman u polufinale obezbijedili >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << Španac Albert Ramos Vinolas i Lukaš Pulj iz Francuske.Ramos Vinolas je savladao Hrvata Marina Čilića (6:2, 6:7, 6:2), dok je Pulj bio bolji od Urugvajca Pabla Kuevasa (6:0, 3:6, 7:5).(BLLIVE, foto: YouTube/ScreenShot)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djoković posle velike borbe eliminisan sa turnira u Monte Karlu

Izvor: Beta, 21.Apr.2017

Najbolje rangirani srpski teniser Novak Djoković eliminisan je sa masters turnira u Monte Karlu pošto je danas u četvrtfinalu poražen od Belgijanca Davida Gofana u tri seta, 2:6, 6:3 i 5:7.Gofan je do prve pobede u šestom medjusobnom duelu sa Djokovićem došao posle dva sat i 37 minuta igre.Belgijanac...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.