Nadal u četvrtfinalu protiv Berdiha

Izvor: Beta, 25.Jan.2015, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal u četvrtfinalu protiv Berdiha

MELBURN, 25. januara 2015. (Beta) - Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je u nedelju lako pobedio Kevina Andersona iz Južne Afrike sa 3:0 (7:5, 6:1, 6:4).

Nadal će u narednoj rundi igrati protiv češkog tenisera Tomaša Berdiha, koji je, takodje u tri seta (6:2, 7:6, 6:2) bio bolji od >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << domaćeg takmičara Bernarda Tomića.

Prvi četvrtfinalni par u ženskoj konkurenciji činiće Marija Šarapova i Eženi Bušar.

Šarapova je sa 2:0 u setovima savladala Kineskinju Šaj Peng, dok je Kanadjanka Bušar sa 2:1 pobedila Irinu Begu iz Rumunije.

U četvrtfinale se plasirala i Jekatarina Makarova iz Rusije, savladavši Nemicu Juliju Gerges sa 2:0 u setovima.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

VIDEO: Klinac oduševio Nadala, pogledajte kako!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jan.2015

Tešku lekciju naučio je Rafael Nadal protiv Tima Smičeka u drugom kolu Otvorenog prvenstva Australije, pa je u narednom bez mnogo muke slavio protiv 14. nosioca, Kevina Andersona (7:5, 6:1, 6:4). Najinteresantniji detalj na meču dogodio se u poslednjem gemu...Dečak koji je zadužen za skupljanje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.