Nadal u četvrtfinalu Monte Karla, Vavrinka ispao

Izvor: RTS, 20.Apr.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal u četvrtfinalu Monte Karla, Vavrinka ispao

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Monte Karlu, pošto je pobedio 20. igrača sveta Aleksandra Zvereva iz Nemačke posle dva seta, sa 6:1, 6:1. Poraz Vavrinke, pobede Čilića i Kuevasa.

Nadal, sedmi teniser sveta, odneo je pobedu za sat i 13 minuta. Zverev, koji je danas napunio 20 godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije napravio nijedan brejk i nije ozbijnije ugrozio Nadala, koji mu je pet puta oduzeo servis.
Branilac titule Nadal u četvrtfinalu će igrati protiv pobednika duela Argentinca Dijega Švarcmana i Jana Lenarda Štrufa iz Nemačke.
Nadal je osvojio devet titula u Monte Karlu, od kojih osam uzastopnih, od 2005. do 2012. godine.
I belgijski teniser David Gofan se plasirao u četvrtfinale mastersa u Monte Karlu, pošto je pobedio devetog igrača sveta Austrijanca Dominika Tima posle tri seta, sa 7:6, 4:6, 6:3.
Gofan, 13. igrač sveta, igraće u četvrtfinalu protiv pobednika duela srpskog tenisera Novaka Đokovića i Španca Pabla Karenja Buste.
Hrvat Marin Čilić obezbedio je mesto u četvrtfinalu pošto je pobedio Tomaša Berdiha iz Češke sa 6:2, 7:6. Čilić će za mesto u polufinalu igrati protiv Španca Alberta Ramosa Vinjolasa, koji je ranije danas pobedio prvog igrača sveta Britanca Endija Marija sa 2:6, 6:2, 7:5.
Urugvajac Pablo Kuevas plasirao se u četvrtfinale pobedom Švajcarca Stena Vavrinke posle dva seta, 6:4, 6:4. Kuevas će igrati protiv Francuza Lukasa Puja, kome je sunarodnik Adrijan Manarino predao meč pri rezultatu 0:3.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.