Nadal se zagrejao za polufinale protiv Travera, sledi duel sa Šardijem

Izvor: Blic, 09.Feb.2013, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal se zagrejao za polufinale protiv Travera, sledi duel sa Šardijem

Španski teniser Rafael Nadal nastavio je da diže formu na turniru Vinja Del Mar, pošto je pobedio sunarodnika Danijela Himena Travera sa 6:1, 6:4 i ostvario plasman u polufinale.

Nadala je dobro služio prvi servis, iskoristio je tri brejk šanse, dok je njegov sunarodnik u sedmi nosilac imao četiri prilike da oduzme servis, ali nije uspeo nijednom.

Protivnik u narednom kolu biće mu treći nosilac Francuz Žeremi Šardi, koji je bio bolji od Italijana Paola Lorencija sa 6:2, 6:3. Drugi polufinalni čine argentinski teniseri Horasio Sebalos i Karlos Berlok.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nadal se protiv Travera zagrejao za polufinale, sledi duel sa Šardijem

Izvor: Blic, 09.Feb.2013

Španski teniser Rafael Nadal nastavio je da diže formu na turniru Vinja Del Mar, pošto je pobedio sunarodnika Danijela Himena Travera sa 6:1, 6:4 i ostvario plasman u polufinale...Nadala je dobro služio prvi servis, iskoristio je tri brejk šanse, dok je njegov sunarodnik u sedmi nosilac imao četiri...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.