Nadal se vraća na egzibiciji pred Australijan Open

Izvor: N1 televizija, 01.Jan.2018, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal se vraća na egzibiciji pred Australijan Open

Najbolji treniser sveta Rafael Nadal igraće na egzibicionom događaju u Melburn parku u nedelju pre početka Australijan Opena, objavili su organizatori.

31-godišnji Španac nije odigrao nijedan meč otkako se zbog povrede kolena povukao sa završnog Mastersa sezone u Londonu.

Nadal je trebalo prošle nedelje da igra na egzibicionom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << turniru u Abu Dabiju, a ove nedelje u Brizbejnu i na promotivnom događaju u Sidneju, ali je sve otkazao, što je navelo mnoge da posumnjaju da li će biti spreman za prvi Gren slem sezone.

Međutim, osvajač 16 Gren slem titula će učestvovati na „Taj-brejk tens“ događaju u Melburnu 10. januara, pet dana pre početka Australijan Opena.

U pitanju je sjajan koncept, sigurno nas čekaju uzbudljivi mečevi. Učesnici su sjajni, tako da očekujem veliku konkurenciju, što će biti sjajna zabava za australijske navijače“, naglasio je Nadal.

Pored Nadala, na tom događaju će učestvovati i Novak Đoković, Stan Vavrinka, Nik Kirjos i Lejton Hjuit.

Svi mečevi predstavljaće taj-brejkove do deset poena, a najbolji će osvojiti 250.000 dolara.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.