Nadal se povukao sa turnira u Sinsinatju

Izvor: RTS, 13.Avg.2018, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal se povukao sa turnira u Sinsinatju

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal nakon osvajanja turnira u Torontu odlučio je da preksoči naredni veliki turnir, masters u Sinsinatiju.
On je obavestio organizatore tog turnira da ipak neće igrati jer želi da se odmori i sačuva za nastavak sezone, odnosno za Ju-Es open.

"Veoma mi je žao što neću igrati u Sinsinatiju ove >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << godine. Ne postoji drugi razlog od lične brige za telo kako bih ostao zdrav i osećao se kao sada. Zahvalan sam turniru i mom prijatelju Andreu Silvu (direktor), koji je razumeo moju situaciju. Tužan sam zbog sjajnih navijača u Sinsiju koji mi uvek daju veliku podršku. Siguran sam da ćemo se videti sledeće godine", rekao je Nadal.   
Povlačenje Nadala znači i lakši put do trofeja za Novaka Đokovića, pošto je po projekcijama njihov novi duel bio moguć već u četvrtfinalu.
Nadala će u žrebu zameniti "srećni gubitnik" iz kvalfikacija.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tako to Nadal radi: Pokoravanje Kanade, konsolidacija na vrhu, odmor, pa US open

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2018

Rafael Nadal je nakon furioznog osvajanja mastersa u Torontu, gde je u finalu sa 2:0, po setovima 6:2, 7:6 (4), čime je još više konsolidovao prvo mesto na svetskoj lestvici, usput postavši prvi teniser ove sezone koji je obezbedio završni masters u Londonu, odlučio da odmori nareddne dve sedmice,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.