Izvor: RTS, 10.Dec.2021, 17:25

Nadal se 4. januara vraća zvaničnim mečevima

Španski teniser Rafael Nadal prijavio se za ATP turnir u Melburnu iz kategorije 250, koji počinje četvrtog januara, objavili su organizatori.
Za tenisera sa Majorke to će biti povratak zvaničnim mečevima posle turnira u Vašingtonu, na kojem je nastupio početkom avgusta.

Od tada je pokušavao za izleči povredu stopala, a na kraju je morao i na manju hiruršku intervenciju.
Pored Nadala, na turniru u Melburnu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << učestvovaće Rajli Opelka, Grigor Dimitrov, Lojd Heris, David Gofen i Kei Nišikori.
Rafael Nadal će od 16. do 18. decembra igrati na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, gde će u polufinalu igrati protiv pobednika meča Endi Mari – Dominik Tim.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Tenis,   Vašington

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ZAJEDNO SU JAČI: U želji da PRESTIGNE Đokovića Nadal je angažovao NJEGA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2021, 12:31

Španac se pojačao...Španski teniser Rafael Nadal ući će u novu sezonu sa pojačanim stručnim štabom pošto je timu priključio nekadašnjeg dubl-partera Marka Lopeza, prenosi Marka...Nadal i Lopez su već dugi niz godina prijatelji, trenirali su zajedno u prošlosti, pa je ovaj korak sasvim logičan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.