Nadal sa novom frizurom srušio Ukrajinca

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jan.2017, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal sa novom frizurom srušio Ukrajinca

Španski teniser u prvom kolu Brizbejna u dva seta bolji od Dolgopolova

Nekada najbolji teniser sveta, Rafael Nadal, otvorio je novu ATP sezonu pobedom u prvom kolu turnura ATP kategorije 250 u Brizbejnu (nagradni fond 437.380 $). Matador sa Majorke je za sat i 14 minuta u dva seta, sa po 6:3 bio bolji od opasnog Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Nadal se vratio na teren nakon oporavka od povrede, koja je portekla u paklenim treninzima, svečanom otvaranju njegove teniske akademije na rodnoj mu Majorci, ali i transplantaciji kose. Nova frizura kao da mu je donela preko potrebno samopouzdanje tako da je pre Brizbejna slavio na pripremnom, ali  veoma kvalitetnom i prestižnom turniru u Abu Dabiju. Njegov sledeći protivnik u Australiji će biti  Nemac ruskog porekla, Miša Zverev.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

POBEDA ZA POČETAK GODINE: Nadal ulazi u ritam

Izvor: HotSport.rs, 03.Jan.2017

Bivši najbolji teniser sveta, Rafael Nadal, savladao je Aleksandra Dolgopolova rezultatom 6:3, 6:3 za sat i 14 minuta u prvom kolu turnira u Brizbejnu.. Nadal se tako pobedom vratio nakon pauze zbog povrede, i čini se da je na putu da se vrati u borbu za sam vrh.. Ipak, sezona je praktično tek počela,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.