Nadal prvi finalista Rima

Izvor: Beta, 15.Maj.2021, 17:51

Nadal prvi finalista Rima

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se danas u finale mastersa u Rimu, pošto je u polufinalu pobedio Amerikanca Rajlija Opelku sa 6:4, 6:4.Devetostruki šampion Rima je do pobede protiv 47. igrača sveta stigao posle nešto više od sat i po igre.Nadalu je za pobedu u ovom meču bio dovoljan po jedan brejk u oba seta.Ovo je bio 500. meč Španca na šljaci u karijeri, a upisao je 478. pobedu. Treći teniser sveta će u svom 12. finalu mastersa u Rimu igrati protiv pobednika drugog polufinala u kojem će se kasnije danas sastati prvi igrač sveta Novak Djoković i Italijan Lorenco Sonego.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBIJO, DA LI SI SPREMNA ZA NOVI TENISKI SPEKTAKL: Novak upisao i drugu pobedu u jednom danu i zakazao EPSKO finale sa Nadalom!

Izvor: Kurir, 15.Maj.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale mastersa u Rimu, pošto je večeras u polufinalu pobedio Italijana Lorenca Sonega 6:3, 6:7 (5-7), 6:2.

Nastavak na Kurir...

UŽIVO: Đoković - Sonego 5:2 (6:3, 6:7)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2021

Novak Đoković u istom danu igra drugi meč u Rimu – za plasman u finale! Rival mu je italijanski teniser Lorenco Sonego, kome je takođe protiv Đokovića drugi meč u samo nekoliko sati nakon što je iznenadio Rusa Andreja Rubljova. Trenutni rezultat u trećem setu 5:2 za Đokovića. Prvi set pripao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Nadal: Ne može lepo protiv igrača kao što je Opelka

Izvor: N1 televizija, 15.Maj.2021

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u subotu u finale masters turnira u Rimu savladavši Amerikanca Rajlija Opelku, a posle meča je istakao da mu dobri rezultati na šljaci daju mnogo samopouzdanja.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.