Nadal propušta Majami i Indijan Vels?

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Feb.2013, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal propušta Majami i Indijan Vels?

Španski teniser Rafael Nadal propustiće turnire u Majamiju i Indijan Velsu, kako bi se pripremao za sezonu na šljaci i glavni cilj – osvajanje osme titule na Rolan Garosu, tvrdi „Marka”.
(FOTO: Rojters)
Nadal, koji je u karijeri osvojio 11 gren slem titula, nedavno se vratio na teren osvojivši trofej na Otvorenom prvenstvu Brazila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << posle skoro sedmomesečne pauze zbog povrede kolena.
Bivši prvi teniser sveta danas startuje na turniru u meksičkom Akapulku protiv Argentinca Dijega Švarcmana.
Po dolasku u Meksiko, Nadal je priznao da mu koleno još nije potpuno zdravo.
– Mogu da se takmičim, ali me koleno i dalje muči”, rekao je Nadal i dodao da se ovaj problem s kolenom pojavljuje s vremena na vreme.
Ima dana kada mi je bolje, a opet ima dana kada se osećam lošije, To svakako nije idealno za mene zbog toga što je moja filozofija igre zasnovana na stalnom maksmalnom davanju sebe - rekao je Nadal.
Posle učešća u Meksiku, Nadal se vraća u Evropu gde će u aprilu igrati na Mastersu u Monte Karlu, kao i u Madridu i Rimu, pre početka Rolan Garosa 26. maja.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal propušta Majami i Indijan Vels

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Feb.2013

MADRID - Španjolski teniser Rafael Nadal propustiće turnire u Majamiju i Indijan Velsu, kako bi se što bolje pripremao za sezonu na zemlji i glavni cilj - osvajanje osme titule na Rolan Garosu, piše španska "Marca".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Mardi Fiš se vraća u Indijan Velsu

Izvor: B92, 26.Feb.2013

Američki teniser Mardi Fiš vratiće se na teren posle sedmomesečne pauze na turniru u Indijan Velsu, koji počinje sedmog marta..."Za sve vas koji se pitate kada ću se vratiti na teren - Indijan Vels biće moj prvi turnir. Hvala svima za podršku i strpljenje", napisao je Mardi Fiš na Tviteru. Fiš...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.