Nadal poslao jasnu poruku Novaku na srpskom jeziku! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2020, 22:01

Nadal poslao jasnu poruku Novaku na srpskom jeziku! (foto)

Veliki su to šampioni.

Novak Đoković i Rafael Nadal su veliki rivali kada se nađu na teniskom terenu, međutim van terena to je drugačije.

Pokazala je to i borba protiv pandemije koronavirusa koja je, pored SAD, Italije i Kine, najviše pogodila Španiju.

U tu svrhu Nadal i košarkaš Pau Gasol organizovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su prikupljanje 11.000.000 evra za borbu protiv pandemije, a svoj doprinos dao je i Novak.

"Veliko hvala Novaku Đokoviću za doprinos kampanji u kojoj pomažemo ljudima koji se bore sa koronom", napisao je Španac na engleskom i dodao na srpskom: "Hvala, Nole".

Veliki šampioni na terenu, ali i van njega.

A huge thanks to @djokernole for the contribution to the #nuestramejorvictoria campaign helping those in need in the fight against Corona Virus.

Class act 🙌🏻👏🏻 Hvala Nole! pic.twitter.com/ypnRPHIZAd

— Rafa Nadal (@RafaelNadal) 03. април 2020.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NADAL SE POKLONIO ĐOKOVIĆU: Rafa zbog Novaka počeo da piše na SRPSKOM!

Izvor: Kurir, 03.Apr.2020

Veliki sportski rivali dva najbolja tenisera sveta Srbin Novak Đoković i Španac Rafael Nadal i sada kad zbog pandemije koronavirusa nema sporta ni tenisa, čine mnogo toga zajedno i pokazuju veličinu i van terena.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.