Nadal ponovo u Kvinsu

Izvor: Sportal.rs, 23.Mar.2015, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal ponovo u Kvinsu

Rafael Nadal će ponovo igrati na ATP turniru u Kvinsu. Španski teniser je od 2012. do 2014. godine učestvovao na turniru u Haleu, u Nemačkoj, ali se ove godine odlučio za takmičenje u Velikoj Britaniji. Razlog je želja da se što bolje pripremi za Vimbldon.

- Želim da se ponovo oprobam u Kvinsu, pošto je tamo trava sličnija onoj na turniru u Vimbldonu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << - obrazložio je svoju odluku trećeplasirani igrač na ATP listi.

Nadal je bio šampion u Kvinsu 2008. godine i nešto kasnije je osvojio prvu od dve titule na Vimbldonu. Ova godine, na turniru serije 500, između ostalih igraće i Endi Mari, branilac titule Grigor Dimitrov kao i Sten Vavrinka.

(Foto: Beta/AP Photo/Mark J. Terrill)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Nadal ponovo igra na Kvinsu

Izvor: Akter, 24.Mar.2015, 00:15

Španski teniser Rafael Nadal potvrdio je danas da će ove godine učestvovati na turniru u Kvinsu, prvi put od 2011. godine..Nadal se 2012. i 2014. godine za učešće na Vimbldonu "zagrevao" na turniru u nemačkom Haleu, ali na najprestižnijem teniskom turniru na svetu nije uspevao da prodje dalje...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.