Nadal pohvalio Srbiju

Izvor: B92, 11.Jan.2020, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal pohvalio Srbiju

Španski teniser Rafael Nadal zna da će biti teško u finalu ATP kupa protiv Srbije.

Nadal je obezbedio svojoj ekipi finale premijernog izdanja takmičenja, gde će u drugom singlu igrati protiv Novaka Đokovića.

Prvi teniser planete pohvalio je Novaka i tim Srbije.

"Znamo da će biti izuzetno teško u finalu protiv nekoga kao što je Novak, ko voli da igra ovde i ima sjajne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rezultate. Srbija ima izuzetan tim i igra izuzetno dobro", izjavio je Nadal posle pobede nad Aleksom de Minorom posle preokreta u polufinalu protiv Australije.

Rafa je pohvalio i Roberta Bautistu Aguta, koji je pobedio Nika Kirjosa u polufinalu, a u finalu će se sastati sa Dušanom Lajovićem.

"Roberto je oodigrao izuzetan meč danas. Imamo dobar tim, kao i oni, pa se nadamo da ćemo biti spremni za meč", dodao je Rafa.

Finale ATP kupa počinje u nedelju od 8.30 po srednjeevropskom vremenu.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.