Nadal pada na 5. mesto ATP liste

Izvor: B92, 01.Apr.2015, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal pada na 5. mesto ATP liste

Španski teniser Rafael Nadal ponovo je pao na ATP listi, pa će od ponedeljka biti peti teniser planete sa 5.255 bodova.

Nadal je izgubio u trećem kolu Mastersa u Majamiju od zemljaka Fernanda Verdaska, koji ga je savladao rezultatom 6:4, 2:6, 6:3.

Momak sa Maljorke nikako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne uspeva da nađe pravu formu posle pauze zbog povrede kolena, a do sada je samo osvojio turnir iz serije 250 u Buenos Ajresu. Od početka sezone već je upisao četiri poraza, uz 14 trijumfa.

Loši rezultati odrazili su se i na poziciju na listi, pa su ove nedelje Rafu prestigli Britanac Endi Mari i Kei Nišikori iz Japana.

Obojica tenisera plasirala su se u četvrtfinale Majamija – Nišikori će igrati sa Džonom Iznerom, dok će Marijev protivnik biti Dominik Tim.

Sledeći turnir na kojem će Nadal nastupiti biće Masters u Monte Karlu koji traje od 11. do 19. aprila i igra se za nagradni fond od 3.288.530 dolara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nadal pada na 5. mjesto ATP liste

Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Apr.2015

Španski teniser Rafael Nadal ponovo je pao na ATP listi, pa će od ponedJeljka biti peti teniser planete sa 5.255 bodova. Nadal je izgubio u trećem kolu Mastersa u Majamiju od zemljaka Fernanda Verdaska, koji ga je savladao rezultatom 6:4, 2:6, 6:3. Momak sa Maljorke nikako ne uspIJeva da nađe pravu...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.