Nadal otkrio šta ga muči!

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal otkrio šta ga muči!

Rafa ostao bez duela sa Novakom.

Rafael Nadal je odustao od polufinala turnira u Parizu, nije se pojavio protiv Danila Medvedeva, pa je Kanađanin uspeo da se plasira u finale gde ga čeka Novak Đoković.

Šta se desilo Nadalu?

Objasnio je da je u pitanju stomačna tegoba.

"Jutros sam na treningu trenirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << normalno i u jednom od poslednjih servisa na zagrevanju sam osetio nešto u stomaku, odmah sam otišao kod doktora da odradimo pregled, rekao mi je da moramo to da odložimo, pa sam došao nakon sat i po vremena.

Kasnije smo videli nešto na snimku, najverovatnije istegnuće
", objasnio je Nadal.

Pored toga, Nadal je rekao da je to problem koji bi mu doveo loše servise, ne bi bili na 100% i da mu je veoma žao zbog činjenice da je veoma uživao tokom čitavog turnira.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NOLETOVE ŠANSE ZA BROJ 1 RASTU: Nadal OTKRIO zašto je predao Šapovalovu i ŠOKIRAO Pirineje

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019

Španac bez dlake na jeziku...Rafael Nadal, španski teniser, predao je polufinalni meč Mastersa u Parizu protiv Kanađanina Denisa Šapovalova zbog "tegoba u stomaku". Španac je rekao da je u pitanju istegnuće zbog koga ne bi mogao da servira na maksimalnom nivou, a naravno žali zbog predaje jer...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.