Nadal osvojio Toronto

Izvor: RTS, 12.Avg.2018, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal osvojio Toronto

Rafael Nadal osvojio je trofej na Mastersu u Torontu, pošto je u finalu turnira pobedio Stefanosa Cicipasa sa 2:0 (6:2, 7:6).
Španac je lako došao do trofeja, pošto je bio mnogo bolji od mladog Grka u finalu.

Nadal je napravio brejk za 2:1 u prvom setu, potom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << još jedan za 4:1 i onda rutinski završio posao.
Već na početku drugog dela igre, Nadal je napravio brejk a zatim mirno privodio meč kraju.
Međutim, Grk je rešio da na svoj 20. rođendan pruži sve što ima. U finišu drugog seta, pri rezultatu 5:4 za Nadala i njegovom servisu, Cicipas je uspeo da napravi brejk i unese neizvesnost u meč.
Izborio je taj-brejk, u kojem je poražen rezultatom 7:4.
 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal zaustavio Cicipasa i četvrti put slavio u Kanadi

Izvor: N1 televizija, 13.Avg.2018, 00:00

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal zaustavio je Stefanosa Cicipasa i u finalu Rodžers kupa pobedio je 19-godišnju grčku senzaciju sa 6:2, 7:6 (4)...Španac je četvrti put u karijeri osvojio titulu u Kanadi u meču koji je trajao sat i.43 minuta...Nadal je u odlučujući duel ušao mnogo odmorniji...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.