Nadal opet predvodi Špance

Izvor: Mondo, 22.Dec.2016, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal opet predvodi Špance

Najbolji teniser "furije" igraće za Dejvis kup reprezentaciju svoje zemlje u 2017. godini.

Foto: Clive Brunskill/Guliver/Getty Images

Teniski savez Španije najavio je da će Dejvis kup reprezentacija u prvom kolu tog takmičenja protiv Hrvatske igrati u najjačem sastavu, predvođena Rafaelom Nadalom.

Meč >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Španije i Hrvatske igraće se početkom februara u Osijeku.

Prema najavi iz Madrida za Španiju će u nastupiti Rafael Nadal, Roberto Bautista Ahut i David Ferer.

Nadal, koji je ranije završio sezonu zbog povrede, poslednji nastup za Dejvis kup tim Španije upisao je u septembru 2015. godine, kada je njegova selekcija ubedljivo nadigrala Dansku (5:0) u Odenseu, u plej-ofu Svetske grupe.

Dejvis kup reprezentacija Španija se ove godine vratila u Svetsku grupu, dok je Hrvatska izgubila u finalu od Argentine (2:3).
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.