Nadal o Novaku: Teško je, ali ono što je on uradio za tenis...

Izvor: B92, 10.Maj.2018, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal o Novaku: Teško je, ali ono što je on uradio za tenis...

Rafael Nadal, najbolji teniser sveta, izjavio je posle trijumfa nad Gaelom Monfisom da ne sumnja u Novaka Đokovića i da će se vratiti na najveći nivo.

"Ne sumnjam u njegov (Novakov) povratak na najveći mogući nivo", rekao je Nadal nakon pobede u drugom kolu Madrida.

Srpski teniser poražen je ponovo na početku turnira, pošto je ovoga puta od njega bio bolji Britanac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kajl Edmund.

"Ono što je Novak uradio za ovaj sport je neverovatno. Nastaviće da radi mnogo sjajnih stvari u budućnosti. Nemam sumnju u to", kaže Nadal.

"Kralj šljake" ističe da mnogo sitnih detalja utiče na konačan isoh meča.

"Pogledajte, mislim da je na 4:3 Novak mislio da je lopta u autu, ali je ona bila u terenu. Kada nemate momentum, nalazite se u negativnom smeru i onda se dešavaju takve stvari. Mislim da će ići korak po korak ka oporavku i da će onda biti u kategoriji koju zaslužuju", ističe Španac, a potom i dodaje:

"Stvari su teške... Ništa nije lako u našem sportu i zaista verujem da on (Novak) to zna, i ja znam to i gotovo svako zna koliko je teško konstantno biti u vrhu tenisa".
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nadal: Ne sumnjam u Đokovića

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Maj.2018

Rafael Nadal, najbolji teniser svijeta, izjavio je poslije trijumfa nad Gaelom Monfisom da ne sumnja u Novaka Đokovića i da će se vratiti na najveći nivo..."Ne sumnjam u njegov (Novakov) povratak na najveći mogući nivo", rekao je Nadal nakon pobjede u drugom kolu Madrida...Srpski teniser poražen...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.