Nadal nahvalio mladog Grka

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2018, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal nahvalio mladog Grka

Stefanos Cicipas je protivnik Rafaela Nadala u finalu Toronta.

U finalu Rodžers kupa u Torontu ove sezone sastaće se Rafael Nadal i Stefanos Cicipas.

Dok smo svi očekivali Rafu u samom finalu, za Cicipasa se to ne može reći, mladi grčki teniser je napravio nekoliko iznenađenja, odigrao fantastično ove nedelje i između ostalih, pobedio i Novaka Đokovića.

"Važno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je da pobedim svaki meč, važno je što sam u finalu Toronta. Veoma sam motivisan svakog dana, uvek postoji mesta za napredak i siguran sam da mogu da igram još bolji tenis. Želim da budem što duže na najvišem nivou", rekao je Rafael Nadal pred ovo finale, a potom je istakao da je Grk veoma dobar teniser.

"On je kompletan teniser, ne poseduje samo jednu dobru karakteristiku, ima sve. Pritom, prikazuje veliku strast prema igri", rekao je Nadal.

Večeras je finale od 22 časa.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Cicipas stao u finalu, Nadal osvojio ''Rodžers kup''!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2018

Pred 19-godišnjim Stefanosom Cicipasom iz dana u dan su padali, redom, Dominik Tim, Novak Đoković, Aleksander Zverev i Kevinm Anderson, ali prvi teniser sveta Rafael Nadal je večeras našao rešenje kako da zaustavi ovog zahuktalog momka. Večerašnje finale ''Rodžers kupa'' u Torontu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.