Nadal izazvao Novaka

Izvor: Vesti-online.com, 17.Apr.2015, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal izazvao Novaka

Španski teniser Rafael Nadal zakazao je na Mastersu u Monte Karlu 43. derbi sa najboljim igračem planete Novakom Đokovićem.

Rafa je u četvrtfinalu posle iscrpljujuće borbe od skoro tri sata savladao sunarodnika Davida Ferera sa 6:4, 5:7, 6:2.

Nadal je do vođstva došao sigurnijom igrom u prvom setu, u kome >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je vodio sa 5:2 pre nego što je njegov rival uspeo da "ublaži" rezultat, da bi posle 3:0 u drugoj deonici delovalo da će lako doći do trijumfa.

Tada je baš brejkom uzvratio Ferer, a onda novi napravio za 5:5, posle čega je pri servisu "kralja šljake" izborio treći set, iskoristivši drugu set loptu. To nije obeshrabrilo Nadala, već na startu odlučujućeg perioda igre izborio je brejk i poveo 3:1. Do kraja je uspeo da ostvari još jedan brejk i pobede.

Novak i Rafa sastaće se prvi put od finala Rolan Garosa prošle godine kada je Španac, koji vodi sa 23-19 u pobedama, bio bolji rezultatom 3:6, 7:5, 6:2, 6:4.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nadal zakazao 43. derbi s Đokovićem

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Apr.2015

MONTE KARLO - Španski teniser Rafael Nadal zakazao je na Mastersu u Monte Karlu 43. derbi sa najboljim igračem planete Novakom Đokovićem...Nadal je u četvrtfinalu u Kneževini poslije iscrpljujuće borbe od skoro tri sata savladao sunarodnika Davida Ferera sa 6:4, 5:7, 6:2...Novak i Rafa sastaće...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.