Nadal eliminisao Berdiha za četvrtfinale

Izvor: RTS, 20.Jan.2019, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal eliminisao Berdiha za četvrtfinale

Španski teniser Rafael Nadal ubedljivo je savladao Čeha Tomaša Berdiha sa 3:0 (6:0,6:1,7:6/7:4/) i plasitao se u četvrtfinale Australijan opena. U borbi za polufinale Nadal će igrati protiv Amerikanca Frensisa Tijafoa.
Drugi teniser sveta je bez većih problema, gotovo rutinski, osvojio prva dva seta za po tridesetak minuta igre >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u kojoj je izgubio samo jedan gem.

Tomaš Berdih kao da je zaigrao tek u trećem setu i uspeo da izbori taj brejk. Učinilo se čak da će se i vratiti u meč jer je osvojio mini brejk i poveo sa 4:3, ali je Španac nakon toga osvojio seriju od četiri poena za konačnu pobedu.
Rafael Nadal će u četvrtfinalu igrati protiv Amerikanca Frensisa Tijafoa koji je pobedio Bugarina Grigora Dimitrova sa 3:1 (7:5, 7:6/8:6/, 6:7/1:7/, 7:5).

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čilić bez snage za novi preokret, nepobedivi Agut u četvrtfinalu

Izvor: B92, 20.Jan.2019

Španski teniser Roberto Bautista Agut plasirao se u četvrtfinale Australijan opena pobedom nad Hrvatom Marinom Čilićem, posle pet setova...Bautista Agut je do pobede došao posle tačno četiri časa igre, po setovima 6:7(6), 6:3, 6:2, 4:6, 6:4...Španac je nastavio svoj nestvarni niz zabeleživši...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.