Nadal dominantno do krune na US openu!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Sep.2017, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal dominantno do krune na US openu!

Rodžer Federer 2 - Rafael Nadal 2 u 2017. godini kada su u pitanju Grend slem turniri! Posle dominacije na Rolan Garosu, španski as, prvi reket sveta, osvojio je i poslednji Grend slem sezone - US open.

U finalu, Rafa je stigao lako do pobede protiv 32. tenisera sveta Kevina Andersona - 3:0 (6:3, 6:3, 6:4), posle dva i po sata igre. Od samog starta, Nadal je dominirao, lako osvojio sva tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << seta i pokazao da je 2017. godina njegova. Južnoafrikanac nema razloga za nezadovoljstvo jer je ovo njegov ubedljivo najveći uspeh, i to u poznim godinama (ima 32).

Najbolji teniser sveta osvojio je svoju treću krunu u "Velikoj jabuci", posle 2010. i 2013. godine. Ovo je Rafi 16. Grend slema kruna, i sada zaostaje za velikim rivalom, Rodžerom Federerom samo tri krune.

Bila je ovo 862. pobeda u karijeri velikog Rafe, koji će na najnovijoj ATP listi da poveća prednost u odnosu na Federera i Mareja, koji je završio sezonu zbog povrede, kao i naš Novak Đoković.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.