Nadal: Podrška svim ugroženima

Izvor: B92, 21.Maj.2014, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Podrška svim ugroženima

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal uputio je podršku svim ljudima koji su ugroženi u poplavama u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Španac je na svom profilu na Tviteru svom velikom rivalu Novaku Đokoviću poručio da je njegova podrška Srbiji i Bosni i Hercegovini fantastična i pridružio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se brojnim sportistima koji su pružili podršku svim ugroženima.

Novače, tvoja pomoć Srbiji i Bosni je fantastična. Šaljem svoju podršku i želim sve najbolje žrtvama strašnih poplava”, poručio je Nadal.

Your help in Serbia & Bosnia is fantastic @DjokerNole. My support & best wishes to the victims of the terrible floods pic.twitter.com/kOjHU2dsR5

— Rafa Nadal (@RafaelNadal) May 21, 2014
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal: Bravo Novače, moja podrška ugroženima u Srbiji i Bosni

Izvor: Blic, 21.Maj.2014

Rafael Nadal pozdravio je zalaganje Novaka Đokovića za pomoć poplavama ugroženim područjima u Srbiji i Bosni i Hercegovini takođe poslavši poruku ohrabrenja za zemlje sa Balkana..."Pomoć koju Novak izdvaja za Srbiju i Bosnu je fantastična. Imate moju podršku u i najbolje želje da nakon užasnih...

Nastavak na Blic...

I NADAL UZ SRBIJU: Novače, tvoja pomoć je fantastična!

Izvor: Kurir, 21.Maj.2014

MADRID - Najbolji teniser sveta Španac Rafael Nadal poslao je podršku svim ljudima koji su ugroženi poplavama u Srbiji i Bosni i Hercegovini...Španac je poručio svom najvećem rivalu Novaku Đokoviću da je podrška, koju pruža Srbiji i Bosni i Hercegovini fantastična. Španac se pridružio brojnim...

Nastavak na Kurir...

Nadal: Novakova pomoć Srbiji i Bosni je fantastična

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2014

Najbolji teniser sveta Španac Rafael Nadal uputio je podršku svim ugroženima od katastrofalnih poplava u Srbiji i Bosni i Hercegovini i odao priznanje Novaku Đokoviću za pomoć koju je pružio nastradalima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.