Nadal: Novaka je moguće pobediti

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Feb.2012, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Novaka je moguće pobediti

Rafael Nadal je jedan od dvojice igrača koji ne igraju u Dubaiju, jer se odmara i priprema za američku turneju u Indijen Velsu i Majamiju.
Vrebaće priliku da se osveti Novaku Đokoviću za svih sedam vezanih poraza od januara 2011. godine. Španac priznaje da je Srbin zasluženo najbolji, ali ističe.
Novak je broj 1, ali ga je moguće pobediti – izjavio je Nadal u razgovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << za špansku televiziju kada je govorio i o optužbama da se dopinguje, kao i o odnosu sa francuskom publikom.
U Parizu je osvojio šest trofeja na Rolan Garosu.
Mislim da me Francuzi vole i da me na Garosu podržavaju do poslednjeg trenutka. Što se tiče dopinga to je globalni problem i uvek će biti ljudi koji će pričati svašta. Volim samo čist sport, ali ne volim sistem i to nije pošteno konstatovao je 25– godišnji Nadal.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Pariz

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Nadal i Federer saopštili: Novak je najbolji

Izvor: TvojPortal.com, 29.Feb.2012, 09:46

Izvor: pressonline. Đokovićevi najveći rivali frustrirani jer i dalje ne mogu da pronađu rešenje za odlične igre prvog tenisera sveta. Španac priznao da Novaku trenutno nema ravnog, dok se Švajcarac vadi na probleme sa samopouzdanjem. Spremaju belu zastavu! Španac Rafael Nadal i Švajcarac...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.