Nadal: Novak je uvek izazov i veliki test

Izvor: N1 televizija, 12.Jul.2018, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Novak je uvek izazov i veliki test

Španski teniser Rafael Nadal rekao je posle plasmana u polufinale Vimbldona da je zadovoljan svojom reakcijom u ključnim trenucima, kada je protivnik najviše pretio.

Nadal je slomio otpor Huana Martina del Potra u pet setova, 7:5, 6:7, 4:6, 6:4.

"Naravno, postao sam zabrinut kada sam izgubio drugi i treći set. Meč se potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << promenio i išao je njemu na ruku. Zaista je bilo teško zaustaviti ga, igrao je sjajno. zadovoljan sam načinom na koji sam se izborio sa teškim trenucima u meču. Radio sam neke dobre stvari na terenu, naročito u odlučujućem setu i to mi je pomoglo da vratim samopouzdanje. Sada se osećam odlično, pun sam emocija, radujem se što sam u polufinalu", rekao je Nadal.

Španski teniser će se u polufinalu Gren slema na travi sastati sa Novakom Đokovićem. Biće to 52. okršaj dvojice tenisera.

"To je uvek veliki izazov za mene. On je jedan od najkompleksinijih igrača, koje sam ikada video u tenisu. To je uvek veliki test za mene. Znaš kada staneš preko puta njega da nećeš dobiti taj meč ukoliko ne daš svoj maksimum", rekao je Nadal.

Duel između Đokovića i Nadala na programu je u petak od 13 časova, uz direktan prenos na Sport klubu 1.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Paziiiiiiii, Rafa! Kočiiiiii!

Izvor: Mondo, 12.Jul.2018

Rafael Nadal poznat je po tome što je brz i na svakom meču ostavi srce na terenu. U četvrtfinalu Vimbldona, protiv Huana Martina del Potra, u žaru borbe našao se tamo gde mu nije mesto.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.