Nadal: Nisam siguran da li je Novak povređen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2017, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Nisam siguran da li je Novak povređen

Najbolji španski teniser Rafael Nadal izjavio je da nije baš siguran da je povreda razlog odsustva Novaka Đokovića sa Mastersa u Majamiju.

"Ne znam, narednog vikenda igraće Dejvis kup protiv Španije, tako da nisam siguran da je povređen", rekao je Španac uoči finala protiv Rodžera Federera.

On će pokušati da osvoji prvu titulu u Majamiju i to nakon četiri izgubljena finala, ali i prekine niz od tri uzastopna poraza u karijeri od Švajcarca, što mu se nikad ranije nije desilo.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal: Nisam siguran da li je Ðoković povređen

Izvor: BKTV News, 02.Apr.2017

Najbolji španski teniser Rafael Nadal izjavio je da nije baš siguran da je povreda razlog odsustva Novaka Ðokovića sa Mastersa u Majamiju..."Ne znam, narednog vikenda igraće Dejvis kup protiv Španije, tako da nisam siguran da je povređen", rekao je Španac uoči finala protiv Rodžera Federera...On...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.