Nadal: Nije smak sveta ako izgubim Rolan Garos

Izvor: Press, 16.Maj.2015, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Nije smak sveta ako izgubim Rolan Garos

Španski teniser Rafael Nadal, sa devet titula rekorder Rolan Garosa, izjavio je da neće biti smak sveta ukoliko ove godine ne podigne trofej u Pariz.
       Španski teniser Rafael Nadal, sa devet titula >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rekorder Rolan Garosa, izjavio je da neće biti smak sveta ukoliko ove godine ne podigne trofej u Pariz. Nadal je lošu formu potvrdio i sinoć u Rimu, gde je u četvrtfinalu izgubio od Švajcarca Stanislasa Vavrinke. "Nisam se dobro kretao, a on je igrao kao "lud". Ništa strašno, idem u Pariz, spreman sam da se borim, ali i porazi su sastavni deo sporta. Sigurno nisam planirao da osvojim 15 titula na Rolan Garosu", izjavio je Nadal.Španac u Parizu ima devet titula u poslednjih 10 godina, pet uzastopnih, ali sada ne dolazi kao prvi favorit, jer je tu ulogu preuzeo Novak Đoković. "Mislim da mogu da budem konkurentan. Ako i ne uspem, život ide dalje", poručio je Nadal. Rolan Garos je na programu od 24. maja do 7. juna.
Photo : Reuters

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.