Izvor: Scandal.rs, 18.Nov.2015, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Ja sam dobar, ali Nole je druga dimenzija!

“Nema sumnje da sam bolji no što sam bio pre dva meseca i nadam se da ću još da napredujem. Kada dobiješ Vavrinku i Marija bez izgubljenog seta sigurno je da ti samopouzdanje raste i da ideš u pravom smeru, ali neću ja biti taj koji će reći da može da pobedi Novaka Đokovića, jer on je sasvim druga dimenzija. To je liga u koju ja tek treba da se vratim”, iskreno priznaje Nadal.

Španski >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << as i bivši reket broj jedan odlično igra na završnom mastersu u Londonu. U prvom kolu dobio je Švajcarca Stena Vavrinku, da bi danas počistio sa terena drugog tenisera sveta Endija Mareja, a potom ga naterao i da se ošiša.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Tenis

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nadal: Ja sam dobar, ali Nole je druga dimenzija!

Izvor: Svet, 18.Nov.2015

Foto: Guliver/getty.. .. Španski teniser Rafael Nadal zadovoljan je svojim partijama u poslednje vreme koje najavljuju povratak u formu, ali je i on sam svestan ko je trenutno apsolutni gaza širom svetskih teniskih terena.. Nadal je priznao da mora još dosta da radi i podigne igru kako bi dostigao...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.