NADAL NE DA PRVO MESTO: Očekujem Novaka u finalu Rolan Garosa

Izvor: Kurir, 10.Apr.2014, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NADAL NE DA PRVO MESTO: Očekujem Novaka u finalu Rolan Garosa

MONTE KARLO - Najbolji teniser sveta Rafael Nadal izjavio je da će biti teško da odbrani titulu na Rolan Garosu, pošto očekuje da se u finalu sastane sa Novakom Đokovićem.

Teniseri se trenutno pripremaju za turnire na šljaci, a prvi koji sledi je Masters u Monte Karlu koji počinje 14. aprila.

"Pre Pariza, igraću na nekoliko turnira, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a na Rolan Garosu će biti mnogo teže. Ne mogu predvideti šta će se desiti, sve što mogu je da pružim maksimum, pripremim se i brinem o onome na šta mogu da utičem", rekao je Nadal i dodao:

"Đoković i ja ove godine sigurno možemo da se sastanemo samo u finalu Rolan Garos. Imam samopouzdanje, dobro se osećam, igrao sam na pet turnira od početka sezone, osvojio sam dve titule i ušao sam dva puta u finale. Podbacio sam samo na Indijan Velsu".

Đoković brani titulu u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio Nadala. Posle Mastersa u Monte Karlu od većih turnira slede oni u Barseloni, Madridu i Rimu, a Rolan Garos počinje 25. maja.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.