NADAL BEZOBRAZNO PO ĐOKOVIĆU: Ima da se vakcinišeš!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2020, 09:47

NADAL BEZOBRAZNO PO ĐOKOVIĆU: Ima da se vakcinišeš!

Nije mu ovo trebalo.

Rafael Nadal nije sa oduševljenjem prihvatio izjavu Novaka Đokovića o vakcini na korona virus. Najbolji teniser sveta je u ovom trenutku protiv vakcinisanja, a Španac je bio prilično nekorektan u izjavi na ovu temu.

- Ne znam. Ja sam niko. Niko ne može ništa da zahteva od nekoga, svako ima pravo da radi šta želi, ali ako je neko deo Tura - onda bi možda morao da se pridržava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravila Tura ukoliko vakcinacija bude obavezna kako bi se svi zaštitili. Đoković će morati da se vakciniše ako bude hteo da nastavi da igra tenis na najvišem nivou, baš kao i ja - rekao je Nadal za "La Voz".

Ni to nije sve.

- Ako nas ATP ili ITF nateraju da se vakcinišemo da bi nastavili da igramo tenis, onda ćemo to morati da uradimo. To će biti kao što imamo restrikcije u uzimanju lekova kako ne bi došlo do dopinga. To je samo praćenje pravila.

Nadal se prisetio i reči Bila Gejtsa.

- To je bila privatna konverzacija koju je nažalost moj stric objavio. Ali, svakako je bilo između nas i ne volim da pričam o tome. On razume kako svet funkcioniše. Ozbiljno sam shvatio kada mi je rekao da misli da nećemo moći da putujemo za tri meseca (Nadal i Gejts su razgovarali početkom godine prim. aut.). To je bilo sve što mi je rekao. Mislio sam da preuveličava, ali realnost nažalost kaže da to nije bio slučaj - objasnio je Rafa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.