Indijan Vels: Raonić izbacio Nadala

Izvor: BanjalukaLive.com, 21.Mar.2015, 03:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indijan Vels: Raonić izbacio Nadala

U polufinalima turnira u Indijan Velsu neće igrati „velika četvorka". Poslije Novaka Đokovića i Endija Mareja koji su u četvrtak obezbijedili plasman među četiri najbolja na takmičenju, u petak je učinak bio polovičan. Švajcarac je bez većih problema, za samo 70 minuta igre izašao na kraj sa Tomašom Berdihom (Češka) – 6:4, 6:0. A, učešću četvorice najboljih se isprečio Miloš Raonić koji je poslije >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << velike borbe u veoma uzbudljivom meču pobedio Rafaela Nadala sa 4:6, 7:6 (12:10), 7:5 poslije tri časa igre. Treba spomenuti i to da je Španac u taj-brejku drugog seta propustio tri meč lopte. (Novosti)
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

UŽIVO: Đoković-Marej

Izvor: Večernje novosti, 21.Mar.2015

Mnogo "prašine" se podiglo posle poslednjeg meča Novaka Đokovića i Endija Mareja, ali su i jedan i drugi ponovili da je među njima sve u redu i da ne postoje nikakvi problemi. U subotu uveče će njih dvojica 25. put "ukrstiti rekete" u polufinalu turnira u Indijan Velsu (SAD).U dosadašnjim duelima...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.