Fedeks protutnjao preko Nadala

Izvor: RTS, 23.Nov.2011, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fedeks protutnjao preko Nadala

Rafa Nadal osvojio svega tri gema protiv sjajnog Rodžera Federera, koji je formom u Londonu pokazao da Novak Đoković nije jedina noćna mora za španskog šampiona. Fedeks je pobedom obezbedio polufinale. Federer - Nadal 6:3, 6:0.

Gledaoci koji su kupili karte za meč velikana svetskog tenisa, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Rafaela Nadala i Rodžera Federera uživali su u tenisu svega sat vremena, koliko je Švajcarcu trebalo da počisti heroja Španije.

Istovremeno, ovaj meč je pokazao da je Federer jedini teniser koji je kraj sezone dočekao zdrav, što ga, automatsski svrstava u glavnog favorita za osvajanje Mastersa u Londonu.

Prvi set je trajao svega 33 minuta, a od rezultata 4:2 u prvom setu na terenu O2 Arene igrao se samo jedan teniser.

Od tada, Federer je iskoristio pet brejk lopti i došao do devete pobede nad Nadalom.

 

-

-
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.