Đoković gazda, majstor...

Izvor: B92, 12.Nov.2013, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Đoković gazda, majstor..."

Španski mediji ne kriju razočaranje porazom Rafaela Nadala u finalu završnog Mastersa u Londonu, ali ni divljenje prema srpskom asu Novaku Đokoviću.

Najdalje u hvaljenu srpskog tenisera išao je 'El Pais', koji Đokovića naziva majstorom nad majstorima.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Novak Đoković je pod plavim svetlima Arene bio najsjajniji safir - majstor nad majstorima je porazio Nadala sa 6:3, 6:4 okončavši nezaboravnu seriju na kraju sezone u kojoj je zabeležio 22 uzastopne pobede", navodi 'El Pais'.

’As’ u naslovu ocenjuje da je "Đoković bio prejak za umornog i neodlučnog Nadala", dok je ’Marka’ istakla da je srpski teniser delovao nepobedivo i da je "terorisao Nadala agresivnom igrom i izlascima na mrežu".

Britanski BBC (Bi Bi Si) ističe da Nadal jeste završio sezonu kao prvi teniser sveta, ali da je Đoković pokazao u Londonu "ko kosi, a ko vodu nosi".

Francuski ’L'Ekip’ ističe da je Novak superiornom igrom protiv Nadala pokazao da je zapravo on pravi "teniski gazda".

Trenutno drugi teniser sveta pobedio je Nadala sa 6:3, 6:4, u finalu završnog Mastersa u Londonu. On je posle meča rekao da mu ostaje Dejvis kup za savršenu sezonu, dok je Nadal istakao da je servis napravio razliku.

Dvojica tenisera nastavili su da ispisuju nove stranice istorije, odigravši 39. međusobni duel, a tokom meča viđen je jedan od najboljih poena cele sezone.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ŠPANSKI MEDIJI: Đoković je majstor nad majstorima!

Izvor: Dzungla.org, 12.Nov.2013

Đoković je u finalu završnog turnira u Londonu pobedio Nadala s 6:3, 6:4 OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.