Đoković - Nadal? Srbin je u većem problemu

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2015, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Đoković - Nadal? Srbin je u većem problemu"

Prethodnu deceniju na Rolan Garosu "potpisao" je Rafael Nadal. Devet trofeja i samo jedan neuspeh (2009. izgubio u polufinalu od Robina Soderlinga) svakako Španca svrstavaju u jednog od glavnih favorita na drugom ovosezonskom Grend Slemu. Ne i prvog...

U odbranu Rafe, koji u poslednje vreme igra ispod svog nivoa, stala je Marija Šarapova, koja brani trofej u Parizu.

- Ljudi mnogo očekuju od Nadala. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Kada izgubi nekoliko mečeva pojavi se toliko negativnih komentara na njegov račun. To je veliko nepoštovanje. On je veliki šampion i nema razloga da ne ponovi višegodišnji uspeh u glavnom gradu Francuske - rekla je ruska teniserka.

- Njegova volja i motivacija da trijumfalno nastavi sezonu je neverovatna. Zato mi je cela sitaucija sa njegovim otpisivanjem neverovatna. On i dalje "melje" i demantuje glasine zlobnih pojedinaca.

Maša se potom osvrnula na muški žreb, kojim je predviđeno da, ukoliko ne bude iznenađenja, snage u četvrtfinalu odmere Novak Đoković i Nadal.

- Ne mislim da je to negativno za Rafu. Došao je da odbrani titulu i na to će ići po svaku cenu. Neće gledati ko mu je protivnik. Po mom mišljenju, to će više uzdrmati Srbina - zaključila je Šarapova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.