Da li je Nadal završio sezonu? Evo šta kaže...

Izvor: Mondo, 31.Okt.2018, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Nadal završio sezonu? Evo šta kaže...

Španac se povukao sa mastersa u Parizu i predao Novaku Đokoviću prvo mesto ATP liste. Neizvesno da li će se pojaviti na završnom turniru sezone. "Zdravlje je najpreče", poručio je

Rafael Nadal pokušao je da zaigra na mastersu u Parizu, prvom turniru posle predaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << polufinala US Opena i oporavka od povrede kolena, ali nije uspeo.

Neposredno pre prvog meča, u drugom kolu protiv Fernanda Verdaska, saopštio je da se povlači.

Odustajenjem je predao i prvo mesto na ATP listi Novaku Đokoviću.

"Bilo je sjajno biti u Parizu nekoliko dana i trenirati sa momcima. Uživao sam i osećao sam se bolje nego prošle nedelje, ali u poslednjih nekoliko dana osetio sam problem u trbušnom delu, naročito tokom servisa. Konsultovao sam se sa lekarom i on mi je savetovao da ne igram, jer bi povreda mogla da se pogorša. To zaista ne želim", rekao je Nadal.

On će u ponedeljak i zvanično predati teniski tron Novaku Đokoviću, na kojem je od 25. juna, kada je sedmi put u karijeri preuzeo tron od Rodžera Federera.

Povezane vestiOpet je No1e!

Nadal, koji je van terena od 7. septembra, možda je i završio sezonu. Neizvesno je da li će uspeti da se oporavi i zaigra na završnom turniru sezone osmorice najboljih, koji je na programu od 11. do 18. novembra u Londonu.

"Naravno da bih voleo da budem u Londonu, ali najvažnija stvar mi je da budem zdrav i da mogu da igram turnire u nizu", poručio je Španac.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

NAVIJAČI NADALA U PANICI: Ozbiljan PROBLEM! Ova IZJAVA Španca ih potpuno DEMORALISALA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2018, 09:32

Novak Đoković ponovo na prvom mestu ATP liste...Rafael Nadal morao je da se zbog povrede povuće sa Mastersa u Parizu, što je automatski značilo i da je predao prvo mesto na ATP listi našem Novaku Đokoviću. Španac je istakao da je ponovo osećao bolove i da nije hteo ništa da rizikuje. Takođe,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.