DIREKTORKA ROLAN GAROSA: Postoji strah da Nadal ne igra u Parizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 17:27

DIREKTORKA ROLAN GAROSA: Postoji strah da Nadal ne igra u Parizu

Španac zbog povrede već preskočio nekoliko turnira.

Direktorka Rolan Garosa Ameli Morezmo izjavila je da postoji opravdan strah da bi Rafael Nadal mogao da propusti drugi grend slem turnir u godini. Morezmo je u razgovoru za Bi-Bi-Si rekla da je svesna da bi turnir mogao da prođe bez najtrofejnijeg tenisera sa 14 pehara u Parizu, ali da se nada da to neće biti slučaj.

 - Očigledno je da postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogućnost da Nadal ne bude spreman i u stanju da dođe ovde. Ipak, ono što znam je da, ako postoji jedan turnir koji on ne želi da propusti, onda je to ovaj. Ima još pet nedelja do turnira. Nadam se i nastaviću da se nadam, držim mu palčeve da ozdravi - poručila je bivša velika šampionka.

Francuskinja je svesna koliki značaj Nadal ima za pariski turnir.

 - Biće teško zamisliti Rolan Garos bez njega. On je veliki deo istorije turnira u poslednjih 20 godina, bilo bi zaista tužno da ga tamo ne bude. Ipak, ja sam pozitivnog stava, nadam se da će mu krenuti na bolje - zaključila je Morezmo.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.