BRITANAC DAJE PREDNOST KARLOSU: Ovo mora da bude najbolja šansa za Alkaraza da uzme trofej

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 17:17

BRITANAC DAJE PREDNOST KARLOSU: Ovo mora da bude najbolja šansa za Alkaraza da uzme trofej

Španac posle turnira u Rimu preuzima prvo mesto.

Britanac rođen u Kanadi, Greg Rusedski, nekada četvrti reket sveta, kaže da je Španac Karlos Alkaraz favorit na Rolan Garosu.

- Kada pričamo o ovom Rolan Garosu, Nadal nije igrao nijedan od turnira koji prethode, a uvek je favorit za titulu. Đoković je takođe povređen. Ovo mora da bude najbolja šansa za Alkaraza da uzme trofej, jer ako je neko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od ove dvojice zdraviji, svako u tom krugu bi moago da uzme pehar. Ipak sada, zbog forme u kojoj je, Alkaraz mora da bude favorit - rekao je Rusedski.

Novak Đoković se vraća na turniru u Rimu, pa ćemo videti u kakvom stanju dočekuje Rolan Garos, dok Nadal neće igrati u italiji, a pod pitanjem je i prvi Grend slem u sezoni.

Što se tiče ATP liste Đoković ima pet bodova više od Alkaraza, ali budući da brani 1000, a njegov protivnik nijedan, dovoljno je da Kalros dođe na turnir i preuzima čelnu poziciju.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GREG RUSEDSKI: „Alkaras mora da bude glavni favorit na Rolan Garosu, Đoković i Nadal su povređeni i van forme“!

Izvor: HotSport.rs, 08.Maj.2023

Nekada 4. teniser sveta nema dileme oko toga ko ima najveće šanse u Parizu Greg Rusedski, nekadašnji britanski teniser, rekao je da Novak Đoković i Rafael Nadal nemaju velike šanse da se domognu trofeja na Rolan Garosu, zbog trenutne forme u kojoj se nalazi Karlos Alkaras. – Kada pričamo o ovom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.