BOKS MEČ NA VIMBLDONU Nadal nokautirao Kirjosa, Australijanac “peckao” sudiju i protivnika, pa uzvratio

Izvor: 011vodič.com, 04.Jul.2019, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOKS MEČ NA VIMBLDONU Nadal nokautirao Kirjosa, Australijanac “peckao” sudiju i protivnika, pa uzvratio

Foto: Nic Bothma / EPA; U drugom kolu Vimbldona imamo prilike da gledamo teniski klasik. Duel Rafaela Nadala i Nika Kirjosa sigurno da nije zaslužio da se desi u ovoj fazi takmičenja. Razlog tome je i trenutna forma i ponašanje problematičnog Nika Kirjosa, koji iz dana u dan sve više iznenađuje javnost svojim nesportskim potezima. WIMBLEDON UŽIVO NA BLICSPORT.RS >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Klikni na strelice za pregled svih mečeva! Foto: Tanjug/AP Rafael Nadal Prvi set dobio je Nadal sa 6:3, ali umesto igre najzanimljiviji momenat desio se kada je pri rezultatu 5:2 i 40:0 za Nadala, Kirjos posegao za tajnim oružjem, a to je servis ispod ruke, koji Španac nije mogao da stigne, ali je ispratio osmehom. Drugi deo igre doneo znatno više uzbuđenja. Nik je napravio brejk odmah na početku drugog seta, da bi Nadal uzvratio istom merom tek u sedmom gemu. Kada se činilo da će Australijanac pasti, dogodilo se nešto sasvim suprotno. Španac dozvoljava novo oduzimanje servisa, te Kirjos osvaja drugi set. More
The post BOKS MEČ NA VIMBLDONU Nadal nokautirao Kirjosa, Australijanac “peckao” sudiju i protivnika, pa uzvratio appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.