ABU DABI: Ferer pobedio Nadala

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Dec.2013, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABU DABI: Ferer pobedio Nadala

Španski teniser David Ferer prvi je finalista egzibicinog turnira u Abu Dabiju, pošto je u prvom polufinalu savladao zemljaka Rafaela Nadala sa 6:4, 6:4.
(FOTO: AP)
Ferer će se u subotu za titulu boriti protiv bolljeg iz drugog polufinala u kojem igraju drugi teniser sveta Srbin Novak Đoković i Francuz Žo Vilfred >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Conga.
U borbi za peto mesto Britanac Endi Mari je danas ranije pobedio Švajcarca Stanislasa Vavrinku sa 6:3, 6:4.
Titulu u Abu Dabiju brani Đoković koji je u finalu prošle godine pobedio Ferera.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ðoković u finalu Abu Dabija

Izvor: Press, 27.Dec.2013

Drugi teniser sveta će se sutra u borbi za svoju treću uzastopnu titulu u Abu Dabiju boriti protiv Španca Davida Fererea koji je ranije danas u prvom polufinalu bio bolji od svog zemljaka Rafaela Nadala sa 6:4, 6:4.. Ðoković je današnjom partijom pokazao da je raspoložen da i sledeće sezone...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.