Zadržani u policiji do otrežnjenja

Izvor: NTV.rs, 08.Maj.2014, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadržani u policiji do otrežnjenja

U protekla 24 sata, niška saobraćajna policija je zadržala četiri lica zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
Do otrežnjenja zadržan je Asen K. (1953) iz Niša, zbog toga što je juče oко 19 časova, na raskrsnici ulica Knjaževačka i Radomira Antića u Nišu, upravljajuću putničkim vozilom marke „golf“ izazvao saobraćajnu nezgodu sa manjom materijalnom štetom. Na licu mesta Asen K. je alkotestiran >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << i utvrđeno je da ima 2,45 promila alkohola u organizmu.
Zbog vožnje u pijanom stanju, sa 2,28 promila alkohola u krvi, i učestvovanja u saobraćajnoj nezgodi, zadržan je Igor M. (1981) iz okoline Niša. Imenovani je sinoć, oko 20 časova u Jadranskoj ulici, upravljajuću putničkim vozilom“daewoo“ učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je nastala materijalna šteta i gde je zadobio lake telesne povrede.
U alkoholisanom stanju, sa 1,80 promila alkohola u krvi, i bez vozačke dozvole, sobraćajna policija privela je u Svrljigu Nebojšu S. Takođe, zbog vožnje pod dejstvom alkohola priveden je i Bojan Đ. Iz okoline Doljevca. On je zaustavljen u ulici Milojka Lešjanina  i kod njega je izmereno 1,30 promila alkohola u krvi.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija treznila četiri vozača

Izvor: juGmedia, 08.Maj.2014

NIŠ – U protekla 24 sata niška saobraćajna policija je zadržala četiri lica zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Do otrežnjenja, zadržan je Asen K. (61) iz Niša, zbog toga što je juče oko 18,50 časova, na raskrsnici ulica Knjaževačka i Radomira Antića u Nišu, upravljajuću putničkim...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.