Niš: Voze pijani i napadaju policajce

Izvor: Blic, 08.Maj.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Voze pijani i napadaju policajce

Policija je za protekla 24 časa privela na prinudno trežnjenje četvoricu pijanih vozača koji su u krvi imali od 1,35 pa do 2,45 promila alkohola u krvi. Asen K. (61) iz Niša alkotestiran je nakon što je juče oko 18.50 časova vozeći „golf“ izazvao manju saobraćajnu nezgodu na raskrsnici Knjaževačke i Ulice Radomira Antića u Nišu. Utvrđeno da ima 2,45 promila alkohola u organizmu pa je priveden.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Zbog vožnje sa 2,28 promila alkohola u krvi zadržan je i Igor M. (33) iz okoline Niša. On je sinoć oko 20 časova u Jadranskoj ulici u Nišu upravljajući automobilom marke „Daewoo” učestvovao u udesu sa manjom štetom u kojem je i lakše povređen. Nebojšu S. (51) iz okoline Svrljiga saobraćajci su juče oko 19.10 časova zatekli za volanom traktora marke „Zetor“ sa 1,80 promila alkohola u krvi a uz to nije imao ni vozačku dozvolu.

Prilikom kontrole, Nebojša S. je napao policajca tako da će protiv njega biti podneta i krivična prijava za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. U toku noći do otrežnjenja zadržan je Bojan Đ. (31) iz okoline Doljevca koji je u 1.30 časova zatečen u Ulici Generala Milojka Lešjanina u Nišu kako upravlja automobilom sa 1,35 promila alkohola u organizmu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.