NIJE MU LAKO: Deceniju posle teškog rastanka sa Antićem, Tole Karadžić u superlativu pričao o preminulom treneru

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 08:53

NIJE MU LAKO: Deceniju posle teškog rastanka sa Antićem, Tole Karadžić u superlativu pričao o preminulom treneru

Sarađivali su u FSS, ali je došlo do neslavnog razlaza.

Radomir Antić je bio čovek koji je vratio veru u reprezentaciju Srbije. Odveo je Orlove na Svetsko prvenstvo u Južnu Afriku 2010. godine na veličanstven način, a na Mondijalu naša selekcija nije imala sreće.

I danas se prepričavaju promašaji iz meča sa Australijom koji su Srbiju koštali eliminacije posle grupne faze takmičenja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ostala je činjenica da su naši fudbaleri savladali Nemačku.

Posle prvenstva u Južnoj Africi vrlo brzo je došlo do razlaza Antića i FSS koji je tada predvodio Tomislav Karadžić. Došlo je do “sukoba”, a posle Antićevog odlaska fudbalska reprzeentacija Srbije nikada nije više bila na nivou kao te 2010. godine kada je Mister otišao.

Tomislav Karadžić je tužan posle vesti koje je čuo.

- Mi iz FSS, bez obzira na onakav rastanak i nesporazume, sa Antićem međusobno nikada nismo prešli granice. Između nas uvek je bilo poštovanja, nikada loših stvari. I to bi trebalo naglasiti - istakao je Karadžić za B92.

Iskusni fudbalski radnik se prisetio saradnje sa Antićem.

- Radili smo zajedno dve godine, ostavio je dubok trag. Briljantno je vodio reprezentaciju... Na ovaj način izražavam saučešče njegovog porodici.
Pogledaj vesti o: Radomir Antić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.