Dragutinović otpao, stiže Luković

Izvor: B92, 12.Okt.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragutinović otpao, stiže Luković

Srpski reprezentativac Ivica Dragutinović zbog povrede definitivno neće igrati u kvalifikacionoj utakmici protiv Austrije u Beču.

Dragutinović je napustio igru u prvom poluvremenu meča protiv Litvanije zbog povrede zadnje lože, a dan nakon pobede nad Litvancima selektor Radomir Antić potvrdio je da na njega neće moći da računa za meč u Beču, koji je na programu u sredu i dodao da će, u međuvremenu, pokušati da dovede Aleksandra Lukovića, igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << italijanskog Udinezea.

Dragutinović je izjavio da je osetio jak bol u zadnjoj loži, zbog čega je napustio teren u 24. minutu. Ozbiljnost povrede će biti utvrđena nakon što se obavi pregled magnetnom rezonancom. Lekari reprezentacije će u dogovoru sa lekarima Sevilje odlučiti gde će se taj pregled obaviti.

Antić je izjavio da razmatra mogućnost da naknadno u pozove Ivana Ergića i Gojka Kačara. Ipak, Kačar zbog teže povrede verovatno neće moći da se odazove ovom pozivu.

Sa druge strane, niko od 'A' reprezentativaca neće biti prekomandovan u mladu reprezentaciju za revanš meč sa Danskom u kvalifikacijama za EP, koji je na programu u sredu u Beogradu, rekao je Antić.

"Niko iz A reprezentacije neće biti prekomandovan u mladu reprezentaciju. Zoran Tošić je deo A reprezentacije, a Obradović, nakon povrede Dragutinovića i dobre igre protiv Litvanije , mora da ostane u A reprezentaciju", rekao je Antić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.