Luković i Ergić moguće zamene povređenim igračima

Izvor: RTS, 12.Okt.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luković i Ergić moguće zamene povređenim igračima

Selektor fudbalera Srbije Radomir Antić rekao je da razmišlja da u tim za kvalifikacionu utakmicu sa Austrijom pozove fudbalere Aleksandra Lukovića i Ivana Ergića. Ivica Dragutinović, zbog povrede u meču protiv Litvanije, neće moći da pomogne svojim drugovima naredne srede u Beču.
Antić je novinarima u Kovilovu rekao da bi Luković trebalo da zameni Ivicu Dragutinovića, koji se pov...
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragutinović otpao, stiže Luković

Izvor: B92, 12.Okt.2008

Srpski reprezentativac Ivica Dragutinović zbog povrede definitivno neće igrati u kvalifikacionoj utakmici protiv Austrije u Beču. ..Dragutinović je napustio igru u prvom poluvremenu meča protiv Litvanije zbog povrede zadnje lože, a dan nakon pobede nad Litvancima selektor Radomir Antić potvrdio...

Nastavak na B92...

Lukoviću, Antara te zove!

Izvor: Mondo, 12.Okt.2008

Selektor Radomir Antić želi da umesto povređenog Dragutinovića uvrsti u tim Aleksandra Lukovića, ali defanzivac Udinezea za sada je 'nedostupan'. Ako Gojko Kačar ne bude spreman, u Beč će doputovati 'vezista' Bazela Ivan Ergić.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.