Antić: Realu fali strast na terenu

Izvor: B92, 01.Okt.2013, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Realu fali strast na terenu

Bivši trener Atletiko Madrida Radomir Antić veruje da "jorgandžije" mogu da okončaju vladavinu Barselone i Real Madrida u Španiji.

Madriđani imaju perfektan start sezone sa sedam pobeda, koliko ima i šampion iz Katalonije, a Atletiko je u međuvremenu pobedio i Real na Santjago Bernabeuu.

"Mislim da Atletiko do kraja sezone može biti konkurent za titulu, tim je konstantno snažan", rekao je Antić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je 1996. godine sa Atletikom osvojio jedinu duplu krunu kluba, i poslednji titulu.

Antić je usput i kritikovao svoj drugi bivši tim, Real, koji je tokom leta potrošio oko 150 miliona evra.

"Talenat bez strasti nije dovoljan Real Madridu. Osim Iska, niko nije dovoljno strastven na terenu. Ne vidim kako oni žele da igraju. Mislim da je prodaja Ezila velika greška, sigurno će nedostajati timu", rekao je Antić za "Marku".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Antić veruje da Atletiko može do titule

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2013

Nekadašnji trener madridskog Atletika i bivši selektor Srbije Radomir Antić rekao je danas da Atletiko ima šanse da uđe u borbu za titulu prvaka Španije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.